top of page

Fjelltur

Opplev kritthvite strender, dype daler og bortgjemte fjorder. Bli med inn i den vakre naturen rundt Bodø. 

Fjellturer sommerstid rundt Bodø innbyr til storslåtte naturopplevelser. Her finnes utallige fine stier i alle vanskelighetsnivå innen for en kort kjøretur fra byen. Vår lokalkjente guide tar deg med på en tur tilpasset deres ønsker og rådende værforhold. 

Forslag til turer

Keiservarden 366 moh

Keiservarden nåes enklest fra Rønvikfjellet (139 moh) og går i enkelt terreng langs sherpatrapper. Dette er en kort tur som passer de fleste og er mye brukt av lokal befolkningen. Utsikten tar pusten fra selv den turvante og er du heldig ser du både Lofotveggen, Blåmannsisen og nordlige del av Helgelandskysten. 

Hovdsundet 

En flott gåtur i variert terreng på ca 8 km t/r tar deg fram til utsiktspunktet over Hovdsundet. Herfra er det og mulig å ta seg ned til selve stranden, men er da en litt lengre tur. 

Mjeldetindtraversen 

Dette er en lengre fjelltur på ca 9 km og 1100 høydemter hvor man traverserer over de fem mest utpregede Mjeldetindene. Starter med Litltinden og avslutter med Mjeldetinden. En til tider luftig tur i varierent terreng. Passer deg som har en del fjellerfaring og ønsker en spennende tur med mange topper. 

Midtnattsol

Besøker du Nord-Norge om sommeren må du få med deg en fjelltur i midtnattsolen. Vi tar deg med til de beste utsiktspunktene avhengig av ferdighetsnivå. En opplevelse du sent vil glemme. 

Lengre fjellturer

Vi guider og lengre fjellturer som Lurfjelltinden, Oksskolten og kryssing av Saltfjellet. Vi skreddersyr opplegg deg og vennengjengen eller bedrifter. 

Når: Mai-Oktober

Hvor: Bodø, Salten og Nordland

Pris: På forespørsel

Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

bottom of page