top of page

Skiguiding

Bodø byr på fantastisk variert skiterreng for toppturer. Sjunkhatten nasjonalpark, Beiardalen eller Meløyalpene, mulighetene er uendelige. 

Bodø Fjellføring tar deg med på ville og vakre toppturer i Nord-Norske fjell. Et område som innbyr til fantastisk utsikt og skikjøring i verdensklasse. Ved å leie en skiguide får dere en tur spesielt tilpasset deres ønsker under rådende vær og føre. Området rundt Bodø har et mangfold av skimuligheter som få vet om. Her kan du gå ski fra havet til 1000 meters topper, utforske Beiardalens uendelige muligheter eller kjøre ski rundt Svartisen i Meløy. Spør så hjelper vi deg å skreddersy din drømmetur.

Hva kan du forvente?

Ved å bestille en guidet skitur med Bodø Fjellføring er du sikret en guide tilknyttet Nortind. Dette for at du skal være trygg på at guiden har de nødvendige kvalifikasjonene. Ut i fra hvor vi bor vil dere i samråd med guiden oppsøke den tryggeste og fineste snøen tilgjengelig de dagene dere er sammen. Din sikkerhet er vår første prioritet og vi fokuserer heller på og oppsøke det trygge framfor å unngå det utrygge. 

 

Har du et spesifikt fjell du ønsker å bestige? Nordland er fult av ikoniske skifjell og vi hjelper deg gjerne å oppnå drømmefjellet ditt. Å ferdes trygt i vinterfjellet krever at man tilpasser seg de rådende snøforholdene. Fleksibilitet er et nøkkelord hvis vi skal lykkes å nå ditt mål. Ta derfor kontakt med oss, så avtaler vi når vi tror sjansene er størst for suksess! 

 

Ta kontakt for tilbud.

Eventuelle reise og bo kostnader kommer i tillegg. 

 

bottom of page